Meistä

Lenken syntyi halusta muuttaa alaa.

Lenken2022-001

Kumppanin etsiminen mainontaan ei ole helppoa. Kuulee toinen toistaan parempia myyntipuheita ja lupauksia, jotka valitettavan monesti osoittautuvat turhiksi. Lenken syntyi halusta muuttaa alaa. Turhat myyntipuheet on riisuttu ja seisomme luomiemme tulosten takana.

Meille ketteryys tarkoittaa mainosvaihtoa sunnuntaina ja suunnittelupalaveria asiakkaan luona. Me haluamme tehdä työtä, jota ei tarvitse selitellä. Jatkuvana tukena oleminen, vastaaminen pikaisesti ja muutosten tekeminen nopeallakin aikataululla ovat meille itsestäänselvyyksiä.

Tekemiseemme luottavat muun muassa
Lenken23-227

Mainonnan voi tehdä monella tavalla, me tykätään tehdä se oikein.

Tekijät Lenkenin takana

Yli 10 vuotta sosiaalisen median eri kanavien sisällöntuottoa ja mainontaa, lähes saman verran yhteistä historiaa Google-mainonnan kanssa. Pitkä kokemus on opettanut vahvan teknisen osaamisen lisäksi käytännön ymmärryksen eri alustojen käyttäjien ostokäyttäytymiseen. Haluamme rakentaa laadukasta, pitkäjänteistä ja toimivaa markkinointia asiakkaan parasta hakien.

Alan kehitys on vilkas liikkeissään, niin mekin. Kokemusta löytyy lukemattomista eri toimialoista, ongelmista ja ratkaisuista.

Lenken2022-106

Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen!

Mietityttääkö nykyinen sivusto? Tuntuuko että markkinoinnissa olisi kehittämisen varaa? Ota yhteyttä ja käydään nykytilanne ja kehitysideat yhdessä läpi.